Chemical Peels

Hier vind je het Medik8 Peeling aanbod binnen Liesbeth Skin & Beauty.
Geïnteresseerd in een chemische peeling behandeling/kuur? Klik hier voor het maken van een afspraak, voor een gratis en vrijblijvend consult.

Skin Journey

Peeling in kuurverband.
Zes behandelingen, die zorgen voor een optimaal haalbaar resultaat. Voor- én nazorg producten (t.w.v. €100,-) zijn bij de prijs inbegrepen. De kuur zal drie maanden duren, waarbij je elke twee weken een chemische peeling ondergaat. 

Duur van de behandeling: 6x 60 minuten.

Rewind

Een gerichte formulering die de collageenproductie bevordert en fijne lijntjes en rimpels vermindert. Imperfecties worden vervaagd en de huid is zichtbaar verzacht en verjongd.

Even

Een verhelderende peeling die gericht is op zonschade, huidpigmentatie en een doffe, vlekkerige huid. De Even Peeling minimaliseert melanineproductie waardoor pigmentatie zichtbaar vervaagt voor een egale huid.

Clarity

Een krachtig mengsel van zuren die diep in de poriën zinkt om de huid effectief te zuiveren en verhelderen. Het brengt acné snel onder controle en vermindert drastisch het risico op toekomstige uitbraken.

Universal AHA

Geschikt voor eenieder met elk huidprobleem. Het maakt de huid zichtbaar helderder, het verzacht, reinigt en revitaliseert de huid. Zeer geschikt als eerste peeling of om resultaat van andere peelings bij te houden.

Sensitive PHA

Een nieuwe toevoeging voor een extreem gevoelige of roodheid-gevoelige huid om deze zichtbaar glad te maken en tevens een sterkere huidbarrière te bevorderen.

Eye reveal

Een ultra-zachte maar effectieve oplossing om tekenen van huidveroudering rondom het gevoelige ooggebied aan te pakken.

Afspraak maken