Medik8 Treatments

Facials

Hier vind je het Medik8 aanbod binnen Liesbeth Skin & Beauty.

Een ‘gratis’ huidscan wordt aangeraden bij het maken van jouw afspraak als nieuwe klant.

Skin improving facials

Hieronder vind je alle huidverbeterende gezichtsbehandelingen. Deze behandelingen gaan op maat, omdat iedere huid anders is. Er wordt na een huidscan, voor jou een gepersonaliseerd behandeltraject samengesteld.
Dit behandeltraject bestaat dan uit één van deze behandelingen.

Platinum Facial

Een ontspannen huid verjongerende gezichtsbehandeling die de huid voorziet met Medik8 actieve ingrediënten: Platinum, vitamine C en vitamine A. De huid ziet er na de behandeling direct jeugdig en stralend uit.

Duur van deze behandeling: 90 minuten.

Deze behandeling is met het Platinum speciaal masker en een fantastische massage voor de ultieme anti-age ervaring en het epileren van de wenkbrauwen.

Pore Refining Facial

Een doelgerichte facial met een zachte exfoliatie om de poriën te reinigen en te verfijnen. Gladdere huidstructuur met minder zichtbare poriën. 

Duur van de behandeling: 90 minuten. 

Deze behandeling is inclusief speciaal masker voor het verfijnen van de poriën en de huidstructuur te verbeteren en het epileren van de wenkbrauwen.

Calming Facial

Een zachte, kalmerende behandeling om een ontstoken, warme, blozende, rode, gevoelige en zeer gevoelige huid, onmiddellijk te kalmeren met behulp van intelligente formuleringen om het herstel van de huid te bevorderen. 

Duur van de behandeling: 90 minuten. 

Deze behandeling is inclusief speciaal masker voor het reduceren van de roodheden en herstellen van de huid barrière en het epileren van de wenkbrauwen.

Deep Hydration Facial

Een compleet voedende en comfortabele facial om een vermoeide, geschilferde en veeleisende huid te herstellen. Intensieve diepe vochtherstellende behandeling. 

Duur van de behandeling: 90 minuten. 

Deze behandeling is inclusief speciaal masker voor de ultieme vocht-boost en het epileren van de wenkbrauwen.

Glowing Facial

Een luxueuze, verhelderende behandeling om een mooie glow te geven aan zelfs de meest doffe huid. Een doel- en resultaatgerichte facial om problemen van pigmentatie en een doffe huidteint aan te pakken. Geeft direct een gezonde glow en een verhelderde huidteint. 

Duur van de behandeling: 90 minuten. 

Deze behandeling is inclusief speciaal masker voor het creëren van een perfecte glow en het epileren van de wenkbrauwen.

Skin Renew Facial

Een extra diep reinigende behandeling, om de huid een extra opkikker te geven met de 3 verschillende peelings die jouw huid krijgt!

Deze behandeling is geschikt wanneer je huid net dat extra’s nodig heeft. De behandeling is inclusief speciaal masker voor de ultieme vocht-boost na de triple peeling.

Duur van de behandeling: 90 minuten
Deze behandeling is exclusief epileren.

U krijgt een huidverzorgingskit mee naar huis om de huid na de behandeling perfect te voeden.

Clarity Facial

Diep zuiverende en porie verfijnende actieve stoffen worden gebruikt om de vette, problematische en onzuivere huid aan te pakken. De huid wordt verzacht en gekalmeerd, waardoor een heldere teint ontstaat. Zeer geschikt voor o.a. acne. 

Duur van de behandeling: 60 minuten. 

Deze her-balancerende behandeling, zal het diepliggende huidprobleem aanpakken.