Pune

Maak kennis met PUNE. Make-up om te kussen. Ontstaan uit liefde voor het Maastrichtste soigneren. Een volledige, easy-to-use make-up lijn. Ontwikkelt door topvisagisten voor de moderne en stijlvolle vrouw.

Het team van PUNE gelooft in de kracht van de professional die samen met jou de juiste make-up selecteert. Een hoogwaardig assortiment waarmee iedere dag de perfecte look gecreëerd kan worden. Van een basis dagmake-up tot een elegante avondlook, een kleurenpallet met een Maastrichts gevoel… Kom het ontdekken en be special!

Professioneel Make-up advies & Make-up workshop

Wil je graag leren hoe je de perfecte make-up look aanbrengt die helemaal bij jou past? Dan kunnen wij je dat zeker leren! Een prachtige smokey eyes, mooie glamour look, een frisse dag make-up? Na de workshop is dat geen enkel probleem meer voor je. Tijdens de workshop leer je leuke tips en tricks, make-up technieken waarmee je corrigeert en het gezicht in balans brengt. Je leert hoe je je sterke punten kunt accentueren en weer andere punten te camoufleren. Je krijgt inzicht wat het effect van je make up is op je kaaklijn, neus, ogen, wenkbrauwen, mond etc.

Heb je deze vragen al eens gesteld?

 • Welk gezichtsvorm heb ik nu eigenlijk?
 • Welke kleuren passen nu echt bij mij?
 • Hoe kan ik die oneffenheden camoufleren?
 • Hoe en vooraal waar breng ik een blush aan?
 • Welke foundation is goed voor mijn huid?

Liesbeth Skin & Beauty geeft antwoord op je vragen.

Programma en prijslijst workshop

De workshop duurt 2,5 uur en het programma ziet er als volgt uit:

 • Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers.
 • Uitleg over het belang van een goede reiniging en juiste dagverzorging.
 • UItleg en aanbrengen Camouflage en een goede foundation. 
 • Uitleg over de juiste technieken bij het opmaken van de ogen, wenkbrauwen en wimpers. 
 • Aanbrengen van de oog make-up. 
 • Uitleg over de juiste plaatsing van een blush, highlights of shape en deze aanbrengen. 
 • Uitleg Liiptechnieken, juiste kleur lipstick of lipgloss en deze aanbrengen. 
Groepsworkshop, prijs per persoon € 39,50
1 op 1 privé workshop € 49,50
 
 Mocht je na de workshop nog vragen hebben, wil je advies over een nieuwe kleur of wil je feedback over de make- up die je net hebt aangebracht? Ook dan zijn wij er voor je! Je mag ons dan altijd bellen of stuur een foto via Whatsapp en wij kunnen je direct verder helpen.
 

Tot snel!

Bruidsmake-up

Het wordt een dag om nooit te vergeten! En daar hoort natuurlijk een schitterende make-up bij. Een make-up die jou laat stralen zodat je trots en vol zelfvertrouwen van jullie dag kunt genieten.

Ruim voor de trouwdag kom je naar onze salon toe. Samen gaan we dan jouw wensen voor je bruidsmake-up in kaart brengen. Wij kijken naar je trouwjurk, kleuren van je bruidsboeket en naar je stijl. Zodat het plaatje compleet en perfect wordt. Wij brengen de make up tijdens de proefmake-up aan op je gezicht, zodat je precies kunt zien wat de make-up en de technieken doen voor jou gezicht en uitstraling. Wij noteren alles, zodat wij precies weten welke producten we nodig hebben op jouw trouwdag.

De grote dag is aangebroken! Wij komen op locatie je bruidsmake- up aanbrengen. Je hoeft je de rest van de dag geen zorgen te maken over je make-up. Wij zullen zorgen dat deze goed gefixeerd wordt.

Natuurlijk kunnen wij ook de bruidsmeisjes, je moeder, zus, schoonzus, vriendinnen en eventueel andere bruidsgasten voorzien van een mooie make-up.

Feest make-up

Als je een avondje uit gaat, bijvoorbeeld naar een gala feest, bruiloft of een andere speciale gelegenheid en je wilt de show stelen, kun je dit doen met jouw make up! Bij een avond make-up word je wat zwaarder opgemaakt en daarnaast kunnen er extra accenten worden aangebracht door middel van kleurgebruik, contouring en highlights. Denk bij avond make-up aan smokey eyes en glamour make-up.

Dag make-up

Wil je na je behandeling opgemaakt worden, laat het ons weten en wij verzorgen je een prachtige dag make-up.